18 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 3. listopada 2022.

Održan party povodom pokretanja DokuTV-a

Više od autora

- vl promo-Sinoć je u prepunom klubu Boogie u Zagrebu održan promotivni event povodom pokretanja kabelskog kanala „DokuTV – odabrao Đelo Hadžiselimović“. Poznatih lica nije nedostajalo, a svi su se oni okupili kako bi dali svoju podršku najnovijem programu na kojem gledatelji mogu pratiti najkvalitetnije filmove iz žanra dokumentarnog filma koje je samo za njih odabrao jedan jedini – Đelo Hadžiselimović. Tako se među brojnim poznatim licima koja su uz piće i ugodno druženje proslavila ovaj jedinstveni događaj moglo prepoznati Gorana Grgića, Juru Pavlovića, Duška Šibla, Anitu Juku, Branku Prišlić, Sanju Drakulić, Pamelu Elekeš, Janu Bojadžisku, Željku Ogrestu, Dubravka Merlića, Nebojšu Tarabu, Branku Katić, Miodraga Silu, Andreja Rotha, Tamaru Garbajs i brojne druge.

Dubravko Merlić, Željka Ogresta, Igor Rakonić i Đelo Hadžiselimović, 2018. / Photo: Nikola Grejza

Promotivnoj zabavi prethodila je konferencija za medije na kojoj su program menadžer Đelo Hadžiselimović i direktor tvrtke Discovery d.o.o. Igor Rakonić (firme koja stoji iza kanala DokuTV) prisutne predstavnike medija upoznali s razvojem samog kanala od ideje do realizacije te s programskom shemom i samim sadržajem koji se na DokuTV-u može pratiti iz dana u dan. Nakon pressice započeo je party koji je trajao do dugo u noć.

Nebojša Taraba, Branka Katić i Miodrag Sila, 2018. / Photo: Nikola Grejza

Kompletan program DokuTV-a, kao što mu i samo ime govori, odabrao je Đelo Hadžiselimović, bivši urednik HRT-a koji je od svog imena praktički stvorio brend. DokuTV trenutno je prisutan u ponudi kabelskih operatera B.neta, Vipa i evoTV-a u Hrvatskoj, odnosno HomeTV-a u Bosni i Hercegovini, a kako je rečeno tijekom konferencije za medije tendencija je da se uskoro nađe i u ponudi ostalih kabelskih operatera kako u Hrvatskoj, tako i u ostalim zemljama regije.

Goran Grgić, 2018. / Photo: Nikola Grejza

Tematski, program DokuTV-a sadržava brojne putopise, teme iz kulture, ekologije, znanosti, povijesti, glazbe, ali se također bavi i avanturama, lifestyleom, slavnim i poznatim osobama, teorijama urote, najaktualnijim događajima i nebrojenim drugim temama. Posebna pažnja posvećena je putopisima od kojih je velika većina sinkronizirana na hrvatski jezik. Kanal DokuTV već se sada isprofilirao u jedan od najkvalitetnijih programa koje kabelski operateri nude svojim korisnicima. Na njemu će se svakako nastaviti raditi i u budućnosti, uvijek stavljajući posebnu pozornost na što je više moguće premijernih naslova kako bi iz tjedna u tjedan njegovi gledatelji uživali u najvećoj kvaliteti u smislu dokumentarnog programa.

Anita Juka, 2018. / Photo: Nikola Grejza

Korisnicima B.neta, Vipa i evoTV-a tako više neće trebati nekoliko različitih dokumentarnih kanala koji su specijalizirani svaki za određenu tematiku, jer se sada sve nalazi na jednom mjestu na kojem je Đelo Hadžiselimović samo za njih sabrao sve ono što uistinu vrijedi iz svijeta dokumentarnog filma.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno