21 C
Vinkovci
Četvrtak, 29. rujna 2022.

Održana promocija spota Nemir grupe 21 gram

Više od autora

- vl promo-m_21-gram_nemir_promocija-spota_ST

Zagrebački pop rock sastav 21 gram su u subotu, 22. listopada, u zagrebačkom klubu Vinyl održali live premijeru videospota debitantskog singla ‘Nemir’ u režiji Dejana Aćimovića.

‘Nemir’ je moćna pop skladba čvrste ritam sekcije te melodičnih i pamtljivih vokala, koji idealno povezuju lijep tekst i ugodnu glazbenu atmosferu. U videospotu čvrsto se sjedinila s predivnim kadrovima Zagreba, snimljenog prvi put na tako originalan način. Autor glazbe je Vladimir Bjelica, tekst je napisala Gordana Bjelica, a glazbeni producent je Domagoj Perišić.

21 gram je nastao kad su prijatelji i suradnici iz ranijeg projekta Radio Luksemburg, Vladimir Bjelica i Goran Šutić odlučili razvijati nove ideje, nastale u međuvremenu. Uz rad na pjesmama tražio se i vokal pa je održano nekoliko audicija, sve dok se bendu nije priključio Ivan Šajnović, koji se sjajno uklopio u energiju i izričaj grupe. 21 gram je zaokružen ulaskom gitariste Ivana Marojevića i Domagoja Perišića na klavijaturama.

Singl možete poslušati u ponedjeljak 24. rujna u eteru Radio Vinkovaca (90.2 MHz) u sklopu emisije Dva sata paklenog šunda u večernjem terminu od 17 do 19 sati.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno