18 C
Vinkovci
Utorak, 21. ožujka 2023.

Održana svečana premijera animiranog hita Angry Birds Film!

Više od autora

- vl promo-

f_angry-birds_hrvatska-pretpremijra_ST1

Ovoga vikenda u prepune tri dvorane kina Cineplexx City Center one East u Zagrebu održana je svečana premijera najiščekivanijeg animiranog filma u posljednjih nekoliko godina: ANGRY BIRDS FILM (The Angry Birds Movie, 2016.)! Rene Bitorajac, Tarik Filipović, Luka Bulić i Boris Miholjević, između ostalih, posudili su glasove animiranim junacima ovog nadolazećeg super-hita i među prvima u Hrvatskoj saznali zašto su ptice toliko bijesne, a na crvenom tepihu pridružili su im se Lana Zrnić, Jelena Perčin, Damir Hoyka, Uršula Tolj i mnogi drugi. Kino Cineplexx na taj se način još jednom dokazalo kao savršenim domaćinom kada su premijere animiranih filmova u pitanju, a prema prvim reakcijama nakon filma sigurno je da nas u kinima od ovoga četvrtka, 12. svibnja očekuje novi animirani box-office hit!

‘Angry Birds Film’ snimljen je prema mega-popularnoj franšizi video igara nastaloj u prosincu 2009. godine koja je od tada doživjela pravu eksploziju i proširila se s mobilnih uređaja na igraće konzole i osobna računala. Do kraja prošle godine zabilježeno je preko tri milijarde preuzimanja igrice na svim platformama što ju čini apsolutnim rekorderom u broju downloada neke besplatne igre u povijesti. Sama igra nazvana je najvećim uspjehom svih vremena kada su u pitanju mobilne aplikacije pa nije niti čudo da se posljednjih mjeseci u svijetu animirane filmske industrije priča samo o jednom filmu koji od ovoga četvrtka, 12.5., započinje svoj kino život kako u svijetu, tako i kod nas.

f_angry-birds_hrvatska-pretpremijra_ST2

U domaća će kina ‘Angry Birds Film’ krenuti s kino distribucijom u obje verzije – sinkroniziranoj i originalnoj. Uz već navedene Bitorajca, Filipovića, Bulića i Miholjevića najjačoj glumačkoj postavi koja je ikada sinkronizirala film pridružili su se Goran Navojec, Renata Sabljak, Robert Ugrina, Rambo Amadeus, Mirela Brekalo Popović, Mia Krajcar, Ana Vučak i Tena Tadić, a kao posebni gosti u svojim prvim ulogama pojavljuju se Armin Filipović i Grgur Navojec – sinovi naših glumačkih legendi Tarika Filipovića i Gorana Navojca.

Animirani super-hit ‘Angry Birds Film’ u domaća kina stiže ovoga četvrtka, 12.5.!

TRAILER SINKRONIZIRANI

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno