2 C
Vinkovci
Nedjelja, 4. prosinca 2022.

Održana uvodna konferencija EU projekta „Program zapošljavanja žena Grad Županja“

Više od autora

- vl promo-


Vinkovački List
Vinkovački List
info@novosti.hr

U organizaciji Grada Županje, u velikoj vijećnici, održana uvodna konferencija EU projekta „Program zapošljavanja žena Grad Županja“.

U okviru Operativnog programa razvoj ljudskih potencijala; Poziva za dodjelu bespovratnih sredstava „Program zapošljavanja žena – ZaŽeli“, Gradu Županji odobren je projekt „Program zapošljavanja žena Grad Županja“, ukupne vrijednosti 6.758.096,45 kn i to 100% sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda.

Cilj projekta „Program zapošljavanja žena Grad Županja“ je omogućiti zapošljavanje 50 nezaposlenih žena u lokalnoj zajednici, unaprijediti njihova znanja i vještine za potrebe tržišta rada te im na taj način dugoročno osigurati veću zaposlenost. Pored navedenog, kroz zapošljavanje navedenih žena pružit će se potpora i podrška za najmanje 200 osoba s područja Grada Županje koji su starije životne dobi i/ili u nepovoljnom položaju.

Ispred Vukovarsko-srijemske županije na sastanku je prisustovala pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo i regionalni razvoj, Zrinka Čobanković.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno