12 C
Vinkovci
Nedjelja, 21. travnja 2024.

Održane premijere filma Petar Zecimir u Zagrebu i Splitu

Više od autora

- vl promo-

Ovog vikenda održane su premijere igrano-animiranog filma ‘Petar Zecimir’ paralelno u kinima Cineplexx City Center one Zagreb East i Split.

Uz projekciju ove animirano-igrane avanture najpoznatijeg zeca na svijetu posjetitelji su uživali u prigodnom programu Zekanje, organizirano u partnerstvu sa Zoološkim vrtom grada Zagreba, koji je uključivao druženje s ekipom filma i s maskotama životinja, piće dobrodošlice i još pregršt zečje/dječje zabave koja je razveselila one najmlađe ali i njihove roditelje.

Sinkronizator LUKA BULIĆ s obitelji

U duhu Petra Zecimira tijekom cijelog događaja grickala se naravno mrkva, najdraže jelo Petra Zecimira.

Premijeri i zekanju pridružili su se i glumci koji su sudjelovali u sinkronizaciji filma Luka Bulić, Tihana Lazović, Dušan Bućan, Dalibor Petko, Zlatan Zuhrić Zuhra, Bruno Šimleša, Ana Begić Tahiri, Nina Kaić Madić … i osobe iz svijeta medija, filma, glazbe… između ostalih i Nives Celzijus, Iris Pinjuh Androšević, Ana Gruica, Ana Čagalj, Žanamari Perčić, Dunja Mazzocco Drvar …


Metereologinja DUNJA MAZZOCCO DRVAR s kćeri

Petar Zecimir ili originalno Peter Rabbit na veliko platno iskače ravno iz širom obožavane i rado čitane istoimene serije knjiga engleske spisateljice Beatrix Potter koja je prodana u preko 45 milijuna primjeraka i to na čak 36 jezika. Ovaj obožavani zec u plavom kaputu i bez hlača je svojevrsna ikona koja je zaludila sve generacije i koja se tradicionalno prenosi s generacije na generaciju. Upravo zato nije niti najmanje iznenađujuće njegovo filmsko ostvarenje. Avanture Petra Zecimira bit će zasigurno najveći obiteljski filmski događaj ovog proljeća!

Glumica ANA BEGIĆ s djevojčicama

Igrano-animirani film ‘Petar Zecimir’ od 22.3. u kinima!

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno