1 C
Vinkovci
Srijeda, 8. veljače 2023.

Održani „Dani poslova u turizmu“

Više od autora

- vl promo-

“Dani poslova u turizmu” prilika su gdje najuspješniji hrvatski turistički poslodavci na jednom mjestu mogu predstaviti otvorena radna mjesta te se povezati s nezaposlenim osobama koje se direktno kod poslodavca mogu informirati o mogućnostima za zapošljavanje i razvoj karijere u turizmu.

Ovaj hvalevrijedan projekt danas se održava u Osijeku, gdje sudjeluje oko 60 poslodavaca, a zajednički ga provode Ministarstvo rada i mirovinskog sustava, Ministarstvo turizma i Hrvatski zavod za zapošljavanje s partnerima.


U sklopu navedenog projekta, na Fakultetu Agrobiotehničkih znanosti održana je i ”Regionalna konferencija tržišta rada Slavonije, Baranje i Srijema” s temom “Provedba programa javnih politika tržišta rada”. Na navedenoj su predstavljene nove politike u okviru Europskog socijalnog fonda (ESF+) i mjere aktivne politike zapošljavanja te održana panel rasprava pod nazivom “Perspektive novih politika tržišta rada”.

Događaju su nazočili ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac, ministar rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Marin Piletić, domaćini župan osječko-baranjski Ivan Anušić i gradonačelnik Ivan Radić, župan vukovarsko-srijemski Damir Dekanić, kao i brojni drugi kolege župani i ostali visoki uzvanici.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno