Foto: Močvara i Dancing Bear press
Tomislav Mihac Kovačic će sa svojim genijalnim celtic-ethno-punk bandom Ogenj promovirati fantastični novi album naslovljen “Si kak jen”. Band će na Močvarnoj terasi koncertirati u srijedu 28. listopada. Klub će svoja vrata “otprti” u 20:00 sati a koncert će započeti sat poslije. Cijena ulaznice u pretprodaji ide za 40 kn dok ćete na dan koncerta, isključivo na vratima Močvare morat izdvojiti 10 kn više.
Ulaznice u pretprodaji možete naći putem Entria ili na Močvarinom webu a broj ulaznica je, dakako ograničen.
OGENJ (Koprivnica)
Epidemiolške mjere stišču, i pomalo nas pokušaju ugasiti. No, Ogenj se ne daju, jer, kako kažu – “moremo” mi to! Ovaj koncert nema dvije pozornice, nema goste, nema žive vatre, ali ima puno puno punkerske energije, rokenrola koji vam ne da mira. Mini promocija novog albuma “Si kak jen” objavljenog pod okriljem Dancing beara, uz podršku Močvare šiba punom parom.
Koncertom će promovirati svoj drugi studijski album “Si kak jen” koji su objavili u svibnju ove godine. Kroz zreliji i studiozniji pristup, dobitnici dvije nagrade Porin za svoj prvijenac “Domaj”, na novom izdanju “Si kak jen” uspjeli su utjeloviti svoju divlju stranu, ali i sve ono što tako dobro rade na pozornici te zapakirati u jedan osvježavajući uradak  kojim su dokazali da su se popeli stepenicu iznad, i produkcijski i svojim pristupom glazbi.
“Budimo odgovorni i podržimo ljude koji se trude i rade, a ni naša odgovornost prema vama neće biti zanemarena. Dođite na još jedan raspašoj uz divlji, sirovi Ogenj koji će nam, osim novih singlova poput “Moreš ti to” i “Kaj nebi bilo” zasigurno će izvesti i brilijante s novog albuma kakvi su “Od gore se bolje vidi”, “De te boli”, “Deca bez mati” ili “Megle”!
Samo da sam bar malo bliže!!!

I to još ne bi bilo sve…
Ususret koncertu, sprema se još jedna hvalevrijedna promocija. Naime, svestrani i talentirani frontman Ognja, Tomislav Mihac Kovačic, u subotu, 24. listopada, u Koprivnici u sklopu 27. izdanja najvećeg književnog festivala u regiji, Galovićeva jesen, predstavlja svoju zbirku pjesama “Šteroga gladiš on ti ostaja”, uz neizostavni mini koncert za sve posjetitelje. Nakladnik Tomislavove zbirke pjesama je Umjetnička organizacija Artikulacije, Koprivnica, a urednik izdanja je Marko Gregur.