32 C
Vinkovci
Utorak, 28. lipnja 2022.

Ogenj objavili spot za četvrti singl Ljubaf na najjakše

Više od autora

- vl promo-
Trenutno najatraktivniji predstavnici domaće etno scene, koprivnički folk/rock kvintet Ogenj, nakon što je početkom mjeseca objavio hvaljeni debi album Domaj, najavio je koncertnu promociju u Tvornici kulture te nastup u sklopu Dana prodavaonice ploča 21. travnja u Dancing Bear shopu s početkom u 12:30 sati.

Podebljanje koncertnim aktivnostima pružit će Ljubaf na najjakše, četvrti singl skinut s još vrućeg albuma ‘Domaj’ te popratni video u režiji Bojana Koštića.

O novom singlu, grupa Ogenj kaže: ‘Ljubaf na najjakse je logicni nastavak ‘Lepe Mare’. Došlo je vrijeme da se dekla uda, pa su NJEGOVI došli NJEZINIMA isprositi ! Čujzeka već poznajemo od prije (Lepa Mara). Nadali smo se da bude lakše i da mladi odlaze na svoje. No, mladoj je ostalo – kuhati beda, prati mu gače, krpati štomfe al’ ‘Ljubaff na najjakše’. Video je sniman pod redateljskom palicom Bojana Koštića, kao i samo snimanje i montaža.

Osim benda, u spotu se pojavljuje i prekrasna Ana, glavna protagonistica u spotu, supruga frontmena Ognja Tomoja (koja i njemu kuha beda, pere gače i krpa štomfe). Lokacija je obiteljska kuća Mihac Kovačic u Koprivnici. U spotu glavnu junakinju proganjanju i more svakodnevne brige, vrti joj se ‘film’ svakondevnih rituala i poslova, i stalno joj negdje u ušima odzvanja ‘Ljubaf na najjakše’ (bend koji je kao nevidljiv njoj a prati je na svakom koraku)! Dakle, dvije price pretocene u jedan zanimljiv i osebujan video uradak mladog koprivničkog video producenta Bojana Koštića koji s bendom Ogenj surađuje od samih početaka (Lepa Mara, Hote, hote)’.


Koncertna promocija albuma očekuje nas 28.4.2018. u Tvornici Kulture! U prodaji se nalaze ulaznice po cijeni od 30 kn, ali i promo paketi ‘album + ulaznica’ po cijeni 59,00 kn.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno