32 C
Vinkovci
Utorak, 16. kolovoza 2022.

OHHO Records: što je novog?

Više od autora

- vl promo-


2017. godina se bliži polako svome kraju. Godina u kojem je OHHO Records bio izuzetno aktivan. Pravo vrijeme da se osvrnemo na protekla izdanja, ali i da vam najavimo neka buduća.

Saša Novak

Bivši gitarist i producent Psihomodo popa Saša Novak, u 2017. godini izdao je više singlova, kako na domaćem tržištu tako i na inostranom. Uz postojeće singlove sa povratničkog CD ‘minimalKA’ kao što su ‘Gubim te’, ‘Sve je propalo’ i ‘Europa’, Saša je objavio i sljedeća izdanja: ‘Povedi me’ i najnoviji singl ‘Ja sam tu’. Oba singla imaju i svoja video izdanja.

Važno je spomenuti i singl ‘Morgen’ s kojim se Saša predstavio ne samo njemačkoj publici. Singl se uspio probiti na Danskom, Francuskom i Grčkom tržištu.

Saša nastavlja rad punom parom ne samo kao solo izvođač, već i kao producent. Kao gosta muzičara, čuje ga se na izdanjima ‘Bunker 13’ i njemačkog Hip hop izvođača Marcus Troeger.

POVEDI ME [VIDEO]

JA SAM TU [VIDEO]

Petar Nižić

Mladi splitski kantautor Petar Nižić poznat je domaćoj publici iz RTL Showa ‘Zvijezde’. Njegov prvi singl ‘Držiš dah’ izazvao je veoma pozitivnu reakciju, kako kod publike tako i kod radio i TV postaja.

U sklopu promocije singla, Petar je gostovao na mnogim radio postajama, a između ostalog gostovao je i u emisiji ‘Dobro jutro Hrvatska’ drugog programa Hrvatske Radio Televizije. Svojom ‘unplugged’ verzijom pjesme osvojio je srca publike.

DRŽIŠ DAH [VIDEO]

Pitsome Pete

Nestrpljivo očekujemo nova izdanja ovog mladog ali izuzetno talentiranog umjetnika. Pitsome Pete novo je ime u OHHO Records obitelji, ali je domaćoj publici itekako poznat. Čistokrvni rockabilly sa primjesama country sounda, unplugged ili pod strujom, to su karakteristike Pitsome Petea. Trenutno se nalazi u studiju, na dosnimavanju materijala potrebnog za German Remastered Version singla ‘Troubled Soul’. Mi kažemo: ‘Welcome Pitsome Pete’.

TROUBLED SOUL

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno