23 C
Vinkovci
Utorak, 28. svibnja 2024.

Olimpu ekipno srebro i 20 pojedinačnih medalja

Više od autora

- vl promo-

Judo klub Olimp iz Vinkovaca odradio je još jedno natjecanje, ovoga puta radilo se o Kupu Jaska 2022 koji je okupio 638 sudionika iz 38 klubova.

Vinkovačni su u Jastrebarsko otputovali s delegacijom od 20 boraca koji su ostvarili sjajne rezultate, osvojili su 20 medalja od čega je njih pola bilo ono zlatnoga sjaja.

Na najviše postolje stali su Marta Markota, Tena Segat, i Matej Markota u U10 kategoriji, Nika Potesak i Filip Markota u U12 kategoriji, Sonja Krtić Landerka, Nika Potesak (dupli program) i Mihailo Zavođa u U14, zatim Noa Reljanović i Dea Smolčić u duplom programu u U16.


Foto: Olimp

Srebrno odličje u Vinkovce donijeli su Marta Radilj (U10), Sonja Krtić Landeka i Matej Markota (U12 u duplom programu) te Noa Reljanović u U14 kategoriji. Brončanu medalju oko vratili stavili su Lana Zudić (U10), Ema Markota i Ana Vrus u U12 kategoriji, Tin Hodak te Ana Vrus i Filip Markota u U14 u duplom programu.

Vrijedi istaknuti kako je Nika Potesak proglašena najboljim judašicom u kategoriji do 12 godina, a u ekipnom poretku Olimp je zauzeo drugo mjesto.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno