18 C
Vinkovci
Subota, 25. lipnja 2022.

Olujni vjetar rušio stabla, u Boboti javor pao na automobil

Više od autora

- vl promo-
Franjo Sorčik
Franjo Sorčik
franjo.sorcik@novosti.hr
Tijekom proteklog vikenda, od 22. do 24. siječnja, na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske provedena su ukupno 427 nadzora pridržavanja mjera propisanih Odlukom Stožera civilne zaštite RH u različitim objektima (ugostiteljski objekti, noćni klubovi, prodavaonice i dr.), pri čemu nisu evidentirana kršenja, javljaju iz PU vukovarsko-srijemske. U tom periodu, dodaju, evidentirano je 15 kršenja mjere samoizolacije za koje su počiniteljima izdani prekršajni nalozi sukladno Zakonu o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

Također, iz policije izvješćuju kako je jučer u 20 sati u Patkovićevoj ulici u Boboti uslijed kiše i jakog vjetra stablo javora palo na osobni automobil vukovarskih registracijskih oznaka kojim je u tom trenutku upravljala 31-godišnjakinja iz Bobote. Na sreću, nije bilo ozlijeđenih osoba.

Materijalna šteta procijenjena je na nekoliko tisuća kuna. Nešto kasnije, u 22 sata, u ulici Blage Zadre u Vukovaru stablo lipe je palo na stambenu zgradu te razbilo prozor, računalo, televizor i glazbenu liniju u stanu 64-godišnjaka, te prozor na stanu 68-godišnjaka. Također, oštećena je fasada i izolacija stambene zgrade. Ukupna materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno