1 C
Vinkovci
Srijeda, 7. prosinca 2022.

Omiljeni akcijski junaci Power Rangers se vraćaju na kino platna

Više od autora

- vl promo-Power Rangers (u kinima) [St1]

Nadahnuti nepresušnom popularnošću serije ‘Mighty Morphin Power Rangers’, producenti i redatelj donose nam punu akcije suvremenu priču o poznatim tinejdžerskim borcima koji se pretvore iz grupice otpadnika iz malog gradića u ujedinjeni tim moćnih super heroja.

Power Rangersi već desetljećima oduševljavaju svoje ljubitelje. Prvi put su se pojavili u Japanu u šarmantnoj kičastoj seriji ‘Super Sentai’, a 1984. godine televizijski producent Haim Saban našao se u Japanu na poslovnom putu i odmah su ga privukli. Osigurao je međunarodna prava na priču izvan Azije i Mighty Morphin Power Rangers su se pojavili na američkim ekranima 1993. godine. Uskoro su postali najgledanija televizijska serija u SAD-u i svjetski fenomen čija popularnost je samo rasla. S obzirom na njihovu popularnost, pojavila se ideja prenijeti njihovu priču na velike ekrane. Kako bi rangeri izgledali da su 2017. godine tinejdžeri u srednjoj školi?

Power Rangers (u kinima) [St2]

Scenarij istražuje živote petero Power Rangersa kao srednjoškolaca iz 21. stoljeća koji se suočavaju s izazovima odrastanja – današnjim problemima društvenih mreža, cyber nasilja, pritiska vršnjaka i obitelji te nesigurne budućnosti – sve dok se istovremeno moraju naučiti nositi s nadljudskom snagom i herojskom sudbinom koja im je nametnuta bez imalo upozorenja.

Film je režirao Dean Israelite (Project Almanac), a u njemu glume Dacre Montgomery, Naomi Scott, RJ Cyler, Becky G, Ludi Lin, Bill Hader, Bryan Cranston i Elizabeth Banks. Scenarij je napisao John Gatins (Kong: Skull Island, Real Steel), a priču su zamislili Matt Sazama i Burk Sharpless (Dracula Untold) te Michele Mulroney i Kieran Mulroney. Producenti su Haim Saban (tvorac Power Rangersa), Brian Casentini (televizijska serija Power Rangers), Marty Bowen i Wyck Godfrey (The Twilight Saga, The Fault in Our Stars, The Maze Runner filmovi).

‘Power Rangers’, u distribuciji Blitza, kreće s prikazivanjem od 23. ožujka, a moći ćete ga doživjeti i u 4DX formatu.

TRAILER TITLANI: POWER RANGERS [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno