- Tekst se nastavlja ispod oglasa -
Foto: Blitz film press
Konačno je stigao trailer za novi Disneyjev igrani film “Cruella”, u kojem je slavnu negativku Cruellu de Vil utjelovila fantastična Emma Stone. Neobičnog izgleda, okrutna i podla, spremna da radi vlastite koristi uništi sve pred sobom.
Film, čija je radnja smještena u London 1970-ih, je izvorna priča o tome kako je zapravo nastala kultna Zlica od Opaka, odnosno radnja je fokusirana na njen život prije nego je postala poznata mrziteljica svega. U želji da postane slavna dizajnerica Cruella stiže u London. Njen osjećaj za modu primjećuje barunica Von Hellman, inače modna legenda. Ali njihova odnos pokreće niz događaja i otkrića koja će dovesti do toga da Cruella oslobodi svoju opaku stranu i postane osvetoljubiva Zlica od Opaka.
Osim Emme Stone, u filmu se pojavljuje Emma Thompson u ulozi barunice, Mark Strong, Paul Walter Hauser, Joel Fry, Emily Beecham i drugi.
Jedan od najpoznatijih likova iz djetinjstva je dobio priliku u potpunosti se prokazati u pravom svjetlu, a sudeći prema prvoj najavi, vjerujemo da ćemo gledati jedan sasvim neobičan i vrlo uzbudljiv film.
“Cruella” u distribuciji Blitza u kina stiže krajem svibnja.