32 C
Vinkovci
Četvrtak, 20. lipnja 2024.

Općina Nuštar poziva roditelje osnovnoškolaca da podnesu zahtjev za dodjelu jednokratnih novčanih naknada 

Više od autora

- vl promo-
Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

Općina Nuštar poziva roditelje osnovnoškolaca da podnesu zahtjev za dodjelu jednokratnih novčanih naknada polaznicima osnovne škole s prebivalištem na području Općine Nuštar u školskoj godini 2021./2022.

Pravo na jednokratnu novčanu naknadu može ostvariti svaki učenik/ca osnovne škole koji zajedno s jednim roditeljem/skrbnikom ima prebivalište na području općine Nuštar.

Roditelj/skrbnik učenika/ce  osnovne škole podnosi ispunjeni obrazac Zahtjeva za dodjelu jednokratne novčane naknade u školskoj godini 2021./2022. (obrazac se može pronaći na stranicama Općine Nuštar www.nustar.hr, podići u Općini Nuštar, Trg dr. Franje Tuđmana 1, 32221 Nuštar na samom ulazu ili zatražiti na email adresi nustar-opcina@vu.t-com.hr ). Također, potrebno je podnijeti obostranu presliku osobne iskaznice ili uvjerenje o prebivalištu za jednog roditelja/skrbnika i učenika te kopiju tekućeg računa. Ukoliko roditelj ima više djece dovoljno je podnijeti 1 zahtjev i njemu navesti svu djecu.Zahtjevi se podnose u Općini Nuštar radnim danom od 2. do 20. kolovoza 2021. godine od 9 do 12 sati u predvorju Općine, putem  e-mail adrese Općine nustar-opcina@vu.t-com.hr ili poštom na adresu: Trg dr. Franje Tuđmana 1, 32221 Nuštar.

Podsjetimo, na prijedlog Hrvoja Drinovca, načelnika Općine Nuštar, Općinsko vijeće sinoć je većinom glasova usvojilo Odluku o dodjeli jednokratnih novčanih naknada za učenike osnovne škole s prebivalištem na području Općine Nuštar u školskoj godini 2021./2022.

Prema ovoj odluci učenicima prvih razreda bit će isplaćena naknada u iznosu od 1.000 kuna, dok će učenicima od 2. do 8. razreda biti isplaćena naknada u iznosu od  700 kn.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno