1 C
Vinkovci
Subota, 20. travnja 2024.

Općina Privlaka objavila poziv za treću fazu Zaželi

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Treća faza projekta Zaželi zaživjela je i u Općini Privlaka koja u svome oglasu za prijam u radni odnos traži 15 žena za rad na puno radno vrijeme od šest mjeseci.

U projektu punog naziva „ZAŽELI – faza III”– program zapošljavanja žena “Ojačaj svoj radni potencijal III” žene koje budu ispunjavale uvjete oglasa radit će puno radno vrijeme na području Privlake. Bit će zadužene za pomoć starijim osobama, odnosno za obavljanje kućanskih poslova (spremanje kuće, donošenje ogrjeva, priprema obroka, organiziranje pranja i glačanja rublja i drugi kućanski poslovi), nabavu namirnica, lijekova i drugih potrepština, pomoć pri odlasku u šetnju, pratnju i pomoć u raznim društvenim aktivnostima, pružanje podrške korisnicima kroz razgovore i druženje te uključivanje u društvo te obavljanje drugih svakodnevnih poslova.


Za prijam u radni odnos kandidatkinje moraju biti nezaposlene žene bez obzira na duljinu prijave u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Prednost imaju žene starije od 50 godina, žene s invaliditetom, žrtve trgovanja ljudima i obiteljskog nasilja, žene koje su izašle iz sustava skrbi, liječene ovisnice o drogama, azilantice, povratnice s odsluženja zatvorske kazne unazad 6 mjesec, pripadnice romske nacionalne manjine, beskućnice te majke s troje i više malodobne djece ili samohrane majke.

Podnositeljice su u prijavi dužne naznačiti kojoj skupini pripadaju te priložiti odgovarajuću potvrdu, a urednom prijavom se smatra prijava koja sadržava sve podatke i priloge navedene u oglasu. Osoba koja nije podnijela pravodobnu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz oglasa, ne smatra se kandidatkinjom prijavljenom na oglas. Sve informacije moguće je pronaći na službenoj web stranici Općine Privlaka. Rok za prijavu je 26. siječnja.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno