-4 C
Vinkovci
Četvrtak, 9. veljače 2023.

Općina Stari Jankovci i ove godine osigurala božićnice za umirovljenike

Više od autora

- vl promo-

Općina Stari Jankovci i ove godine provodi mjeru podjele božićnice u sklopu Socijalnog programa Općine za 2022. Pravo na poklon bon u iznosu od 250 kuna ostvaruju umirovljenici s mjesečnim primanjima do 2.500 kuna.

Umirovljenici koji imaju mjesečna primanja veća od 2.500 kuna nemaju pravo na božićnicu. Pravo na poklon bon u iznosu od 200 kuna ostvaruju korisnici naknade za troškove stanovanja. Podjela će biti u ponedjeljak 12. prosinca od 8 do 13 sati te u istoj satnici u utorak 13.12. i to na sljedećem lokacijama:


Stari Jankovci, Dr. Franje Tuđmana 13, Novi Jankovci, Školska 1, Srijemske Laze, Danila Kovačevića 1, Slakovci, Petra Preradovića 52, Orolik, Ivana Gorana Kovačića 1.

Božićnica se podiže uz predočenje osobne iskaznice korisnika prava, a istu je potreban pokazati i član obitelji ili druga bliska osoba korisnika koja podiže božićnicu. Poklon bon se može iskoristiti u trgovinama Boso, Patričar, Slavonija-Bošković isključivo na području Općine Stari Jankovci do 9. siječnja 2023 godine.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno