Foto: Oridano Gypsy Jazz Trio press
Oridano Gypsy Jazz Trio u sastavu Orjen Riđanović (solo gitara), Milivoj Majdak (ritam gitara) i  Vjekoslav Crljen (kontrabas), snimili su novu epizodu zanimljivog projekta pod nazivom “Park Sessions” te uživo odsvirali dvije originalne skladbe Orjena Riđanovića – “Swing King” i “The First Theme”, koje u najboljem duhu predstavljaju moderni gypsy jazz.
“Park Sessions” je projekt akustičnih svirki, započet u parkovima 2013. godine (zbog kojih je i dobio naziv) a s vremenom se snimao na raznim lokacijama s ciljem da svaka od njih bude što originalnija od prethodne. Posljednji (Oridano Gypsy Jazz Trio) snimljen je u prostoru Sigma Audio Koncepta, u vlasništvu glazbenika i poduzetnika Daniela Modrića.
Autor cijelog projekta je mladi diplomirani snimatelj Pavle Kocanjer, koji je svoj prvi “Park Session” snimio sa svega 18 godina u Karlovcu, uz podršku ekipe Izvan Fokusa.
S vremenom se video format mijenjao te se danas sastoji od jednog statičnog kadra, pomno složenog, kako snimanje i montaža ne bi skretale pozornost sa same izvedbe.
Do sada je na YouTube kanalu “Park Sessionsa” objavljeno preko 140 video uradaka, a neki od izvođača koji su zabilježili svoje nastupe su: Mnogi drugiShe Brought Me GasolineFraktura mozgaNina RomićLu Jakelić i Maja Posavec.