4 C
Vinkovci
Petak, 2. prosinca 2022.

“Orijentirajmo se s izviđačima” ponovno za mjesec dana

Više od autora

- vl promo-U parku ”Lenije” u Vinkovcima, a u organizaciji Odreda izviđača  ”Vinkovci“, Zavoda za javno zdravstvo Vukovarsko-srijemske županije i Grada Vinkovci pod nazivom “Orijentirajmo se s izviđačima” održana je edukativna aktivnost  ”Volonteri u parku” namijenjena djeci, učenicima od 2. do 4. razreda osnovne škole.

”Zahvaljujem na pozivu upućenom mom odredu. S veseljem smo organizirali ovu aktivnost u koju su bili uključeni naši mališani. Ovakvih aktivnosti bi u Vinkovcima trebalo biti više. Za mjesec dana se opet vidimo na istome mjestu. Nadam se kako će nam se tada pridružiti još više vinkovačkih mališana”,  rekla je  Katica Konstantinović, predsjednica Odreda izviđača.

Djeca su imala priliku zaigrati dvije izviđačke igre te naučiti kako se orijentirati u prirodi sa i bez pomoći kompasa. Uz orijentaciju, djeca su uspješno zavezala četiri jednostavnija izviđačka čvora.

Po završetku aktivnosti koja je trajala 60 minuta, sudionici su se zajedno fotografirali za uspomenu te se razišli s osmijesima na licima.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno