Bliži se kraj još jedne školske godine, a Osnovna škola Vladimira Nazora danas slavi Dan škole, kao i Dan otvorenih vrata.

Ovom prilikom predstavili su Školski projekt ,,Putujemo Hrvatskom“ koji je rezultat rada, dobre volje i mašte učenika, učitelja i roditelja tijekom cijele školske godine. Kroz dinamičan, interaktivan i poučan program u kojemu su bile kratka priredba, razne radionice, izložbe i prezentacije.

Želja im je bila predstaviti svim posjetiteljima razne zanimljivosti naše Domovine o kojima su učenici istraživali i učili tijekom cijele godine.

“30. svibnja – Dan škole, dan kada je rođen Vladimir Nazor, i mi to svake godine tradicionalno obilježavamo kao Dan otvorenih vrata. Priredili smo jedan projekt naziva “Putujemo Hrvatskom” odabrali smo taj prijekt jer spaja dvije lijepe stvari, a to su putovanja i Hrvatska i to smo i učinili. Od Slavonije, Baranje, Dalmacije, središnje Hrvatske, Primorja, i vidjet ćete da smo pripremili kroz pjesmu i priču i igrokaze sve ono što naša Domovina ima”, istaknuo je ovom prilikom Damir Burić, ravnatelj Osnovne škole Vladimira Nazora.