U odličnoj atmosferi Matisa saznali smo sve nominacije za Porin 2019. već 26. izdanja te cijenjene nagrade. Ove godine, nakon Splita, Porin seli u Rijeku gdje će u Centru Zamet izvođači 29.3. saznati tko kući nosi već dobro poznati kipić ili čak i više njih. I ove godine izvođači Dallas Recordsa prisutni su u nekoliko kategorija pa tako je Vatra s pjesmom ‘Nama se nikud ne žuri’ na kojoj im gostuje Massimo nominirana za vjerojatno najvažniju kategoriju “Pjesmu godine”, ali i, očekivano, za “Najbolju vokalnu suradnju”.

Edo Maajka svojim je odličnim albumom “Put u plus” ovjenčan je već nagradom struke tj. Nezavisnom glazbenom nagradom Rock&Off za najbolji album, a ovoga puta nominiran je za “Najbolji album klupske glazbe”.

Psihomodo pop je ugrabio nominaciju za Najbolji video spot zahvaljujući sjajnoj redateljici Mare Milin koja je režirala spot za pjesmu ‘Ako želiš biti moja’.

Psihomodo Pop je ugrabio nominaciju za “Najbolji video spot” zahvaljujući sjajnoj redateljici Mare Milin koja je režirala spot za pjesmu “Ako želiš biti moja”.

Dobitnice Porina sjajna ženska Klapa Luka iz Matisa za svoju Rijeku ovoga puta nosi nominaciju za “Najbolji album folklorne glazbe” i to za odlični, u crkvi snimani live album “Rodija se Bog i čovik”.

Veselimo se i s nestrpljenjem očekujemo da naši izvođači zasluženo s ponosom dignu neki od kipića u Rijeci, 29. ožujka. Rijeka 2020. postaje Europska prijestolnica kulture pa je druženje s autorima i izvođačima na Porinu odličan uvod u bogati kulturni program koji Rijeka priprema.