4 C
Vinkovci
Srijeda, 29. studenoga 2023.

Osječki Echoes predstavili drugi fragment nadolazećeg konceptualnog albuma

Više od autora

- vl promo-

Nakon diskografske stanke od dvije i pol godine, grupa Echoes se vraća promocijom novog singla pod nazivom “Alive” za koji je snimljen i prikladni video spot.

“Alive” je nova pjesma banda za koju je spot sniman na lokacijama u Osijeku i Baranji. Video spot je prožet emotivnim scenama pjevača i benda te različitim prirodnim pojavama koje prate priču, a režiju spota potpisuje Marko Žuljević, dugogodišnji suradnik benda Echoes. Autor pjesme je Mario Huj, pjevač i gitarist, koji je inspiraciju za pisanje pronašao u potrebi za očuvanjem planeta i glazbi Pink Floyda. Audio zapis je snimljen je u tonskom studiju Hard Work u Požegi uz Antu Akrapa koji je zaslužan za mix i master audio zapisa pjesme.

Single “Alive” je ujedno i fragment priče koja će biti sjedinjena u konceptualnom albumu na kojem bend trenutno radi.


Echoes su svoj prvi singl predstavili početkom 2020. godine pod nazivom “Never Return” koji do današnjeg dana ima nešto više od 13,8 tisuća pregleda na Youtubeu. Singl je, osim u Hrvatskoj, slušan i van granica zemlje pa čak i na drugim kontinentima.

Ostali članovi benda su Marijan Gašparović na bas gitari, Tomislav Jambrešić na klavijaturama te Luka Kolak na bubnjevima, a ove godine bend slavi svoju petu godinu rada.

Sve o bend te njihovom radu možete pronaći na Facebooku, Instagramu te Youtubeu, a u pripremi su i ostale pjesme koje će se naći na prvom nosaču zvuka.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno