4 C
Vinkovci
Srijeda, 29. studenoga 2023.

Osluhnite nove pjesme kultnih My Bloody Valentine

Više od autora

- vl promo-

Kultni irski bend My Bloody Valentine trenutno se nalazi uspred svoje prve turneje u posljednjih pet godina na kojoj povremeno fanove iznenade novim materijalima.

Bend je, podsjetimo, početkom godine najavio novosti iz svog glazbenog tabora, da planira objaviti dva nova EP albuma.

Nakon što se u medijima pojavilo nekoliko nepotvrđenih glasina da se sastav vratio u studio, My Bloody Valentine su prošle godine potvrdili da rade na novom materijalu, a od početka godine je potvrđeno da će materijal u pripremi biti objavljen u formatu dva EP albuma i to jedan za drugim. U intervjuu za magazin Sound On Sound Kevin Shields otkrio je da jedno od izdanja možemo očekivati već ovo ljeto, dok bismo drugo izdanje mogli dočekati u proljeće 2019. Upravo objavom ovih EP albuma, Shields se nastoji maknuti od obrasca snimanja koji je uzrokovao da nova izdanja My Bloody Valentine čekamo kao suha zemlja vodu.Tijekom posljednjih nastupa pojavile su se snimke fanova na kojima se može čuti nove pjesme.

U spomenutom razgovoru početkom godine Shields je također otkrio kako ima želju objaviti dvostruko izdanje kultnog albuma “Loveless” (Creation, 1991), izdanja koje je obilježilo današnju indie scenu i ostavilo nas u iščekivanju novog albuma pune dvadeset dvije godine. [Mixer.hr]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno