12 C
Vinkovci
Nedjelja, 21. travnja 2024.

Poziv za sudjelovanje na Osnivačkoj skupštini Klastera proizvođača jaja VSŽ

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Agro klaster Vinkovci pokreće inicijativu za osnivanje udruge ”Klaster proizvođača jaja Vukovarsko-srijemske županije” i objavljuje Javni poziv za sudjelovanje na Osnivačkoj skupštini. 

Pozivaju se sve zainteresirane fizičke i pravne osobe, jedinice lokalne i područne uprave i samouprave, zainteresirane obrazovne, znanstvene i druge institucije koje se bave proizvodnjom, preradom i prometom jaja na području županije, jedinice lokalne i regionalne samouprave te sve obrazovne, znanstvene i druge ustanove i institucije koje svojim djelovanjem mogu unaprijediti stanje u ovom sektoru gospodarstva, da prijave sudjelovanje na Osnivačkoj skupštini koja će biti održana u utorak 29. svibnja, u Maloj vijećnici Vukovarsko-srijemske županije u Vinkovcima, s početkom u 19 sati. Cilj osnivanja ove udruge je povezivanje i umrežavanje proizvođača jaja na području Županije, povećanje proizvodnje, zajednički izlazak na tržište prodaje, pokretanje kratkih lanaca opskrbe, uvođenje i primjena novih znanja i tehnologija u proizvodnji te jačanje pojedinačne i ukupne konkurentnosti poduzetnika koji se bave ovom djelatnošću.

Pravo sudjelovanja imaju članovi koji do početka održavanja Skupštine potpišu pristupnicu, odnosno izjavu kojom se obvezuju aktivno sudjelovati u radu Udruge i poštivati odredbe Statuta.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno