34 C
Vinkovci
Četvrtak, 30. lipnja 2022.

Ostat ću mlad je treći singl s aktualnog EP-a baranjskog banda Garag In July

Više od autora

- vl promo-

Garage in July, visokooktanski swamp ‘n’ roll sastav, predstavio je svoj najnoviji singl.

“Ostat ću mlad” treći je singl skinut s EP-a “Sjaj u blatu”. Prethodili su mu “Buntovnik ljubavi” na kojem je gostovao Šiljo iz Gatuza te “Trijem za ples” s kojom je bend upao na prošlogodišnje izdanje RockOff festivala.

“Pjesma je jednostavna. Govori o mladosti. Ostati mlad za nas znači ne odustajati, ne padati u zamke odraslog svijeta te ostati svoj. Ne dati vremenu, navikama i nekim velikim promjenama u životu da nam uzmu ono što najviše volimo, a to je glazba. Bez obzira na sve i dalje biti na putu, rasti, svirati i razvijati se. Biti svjestan misije o kojoj su govorili Blues Brothersi.” izjavili su Garage in July prilikom predstavljanja novog singla.

Spot je montirao basist i frontman benda, a u njemu se mogu naći od snimaka benda u njihovom prostoru za probe do snimaka s vjenčanja gitarista benda.

Sastav iz Baranje osvaja prvim taktovima sirove energije insprirane duhom i nasljeđem Delte, a vrhunski Blues na hrvatski način evocira najsjajnija razdoblja regionalne rock scene posljednjih nekoliko desetljeća. EP “Sjaj u blatu” objavljen je u digitalnom obliku na svim značajnim glazbenim servisima, a uz ranije spomenute singlove donosi još šest autorskih uradaka.

“Sjaj u blatu” i pjesmu “Ostat ću mlad” možete preuzeti i preslušati na Bandcampu i Deezeru. [Mixer.hr]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno