23 C
Vinkovci
Nedjelja, 14. kolovoza 2022.

Oštećene drvene kućice u vlasništvu Grada Vinkovaca

Više od autora

- vl promo-

Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

Policijska uprava vukovarsko-srijemska danas je izvijestila o zaprimljenom odštetnom zahtjevu Grada Vinkovaca prema kojem je u vremenu od 31. srpnja do 4. kolovoza oštećeno devet drvenih kućica u vlasništvu Grada, koje su se nalazile deponirane na parkiralištu u Vatrogasnoj ulici u Vinkovcima, a koje se koriste pri raznim manifestacijama. Prema odštetnom zahtjevu, pričinjena materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna. Slijedi kriminalističko istraživanje te kaznena prijava za kazneno djelo „Oštećenje tuđe stvari“ Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima.
Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske evidentirano je šest prometnih nesreća. U pet prometnih nesreća bilježi se samo materijalna šteta, po dvije u Vukovaru i Iloku, te jednoj na autocesti Zagreb-Lipovac. U jednoj prometnoj nesreći, koja se dogodila u Tovarniku, jedna osoba je lakše ozlijeđena.
U istom razdoblju, stoji u izvješću, na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske nisu evidentirana kršenja mjere samoizolacije.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno