- Tekst se nastavlja ispod oglasa -

U srijedu, 24 . veljače 2021. godine, oko 12 sati, u Vinkovcima, Ulica Hrvatskih žrtava, oštećeno je osobno vozilo vinkovačkih registarskih oznaka što je vlasnik, 57-godišnjak iz Vinkovaca i prijavio navodeći kako je oštećen materijalnom štetom u iznosu od nekoliko tisuća kuna, priopćila je danas Policijska uprava vukovarsko-srijemska.

Nepoznati počinitelj je načinio mehanička oštećenja u vidu strugotina na stražnjim vratima automobila, a policija je provela je očevid i podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Oštećenje tuđe stvari.

Iz policije javljaju i kako su policijski službenici PU vukovarsko-srijemske tijekom izvida doznali i kriminalistički istražili 43-godišnjaka iz Vinkovaca za kojeg su utvrdili sumnju u počinjenje kaznenog djela krađe, jer je osumnjičenik 17. veljače u Vinkovcima u trgovini otuđio nekoliko boca s alkoholom, priopćila je PU vukovarsko-srijemska.

Naposljetku, ovlašteni predstavnik Vinkovačke trgovine je 20. veljače podnio odštetni zahtjev policiji jer su utvrdili da su 17. veljače 2021. godine u svojoj trgovini u Vinkovcima, ulica Lapovačka, nepoznati počinitelj otuđio nekoliko boca s alkoholom, zbog čega su oštećeni za materijalnu štetu u iznosu od nekoliko tisuća kuna, čime je počinjeno kazneno djelo krađe.

Za sve opisane događaje policija je odgovarajuće kaznene prijave podnijela nadležnom državnom odvjetništvu. Policija je protiv 43-godišnjaka dopunila podacima kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.