13 C
Vinkovci
Četvrtak, 19. svibnja 2022.

Osvojeni pehari i odlični rezultati STK Cibalia na turniru u Privlaci

Više od autora

- vl promo-
STK Cibalia nastupio je na  međunarodnom turniru u Privlaci na kojemu se okupilo 90 natjecatelja iz Hrvatske, Srbije, BiH i Ukrajine u 4 kategorije u muškoj i ženskoj konkurenciji.

U kategoriji mlađi juniori turnir je osvojio David Andabak, a Luka Krajinović je bio drugi. U kadetima treće mjesto osvojio je Gabriel Marjanovic, a treća je bila i Barbara Vučinić u kadetkinjama.

Ante Kolak je osvojio turnir mlađih kadeta dok je kod najmlađih kadeta Kristijan Andabak bio treći.

Facebook: STK Cibalia

Do pobjedničkog postolja nisu uspjeli doći,ali su zalaganjem i dobrim partijama nastupili: David Maršić, Matej Golubičić, Lukas Slavić, Filip Niče, Šimun Konjarević u muškoj te Dunja Ančić, Dora Kosanjčar, Zara Kolak, Lucija Becić, Katja Golubičić, Jovana Grubić, Danijela Konjarević, Tena Bartolović i Lucia Novoselac u ženskoj konkurenciji.

Foto: Facebook STK Cibalia

“Hvala treneru Željku Županiću i trenerici Tonki Markić na stručnom vođenju ekipe te tatama Konjareviću, Grubiću i Vučiniću na prijevozu. Čestitke svima na trudu i zalaganju na turniru i čestitke osvajačima pehara”, poručio je STK Cibalia na svojoj Facebook stranici, dodavši kako posebne čestitke idu Šimi Konjareviću za uspješan nastup na 1. turniru u životu.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno