20 C
Vinkovci
Utorak, 9. kolovoza 2022.

Otkriven i treći headliner trećeg Antivalentinova

Više od autora

- vl promo-


I ove godine Antivalentinovo prati Stari Lisac koji lukave trikove kako preživjeti Valentinovo, ali i ostale trikove iz svoje ‘Životne škole’, uvijek rado dijeli sa svima!

Uz rezidente Antivalentinova, Let 3  i već najavljene headlinere T.B.F., kao treći headliner ove velike rock fešte nastupit će Edo Maajka.

Jedan od najpopularnijih izvođača domaće hip-hop scene na Antivalentinovo 3 dolazi pojačan bendom vrsnih glazbenika. Bend koji se već uspješno predstavio na nekoliko Edinih koncerata, kao i na onom početkom godine u rasprodanoj Tvornici, čine Mario Rašić, jedan od ponajboljih basista u Hrvatskoj, Yogi Lonich, gitarist koji je svirao s Chrisom Cornellom, Mitchom Mitchellom, Billyjem Coxom, Toni Starešinić, vodeći član bendova Chui i Mangroove, te talentirani bubnjar Mirsad Dalipi.

Potvrda je to da će iduće Antivalentinovo biti najjače do sada, a uz ova tri benda, uskoro ćemo objaviti i četvrti koji će u statusu posebnih kostiju zaključiti line-up. Bez sumnje, bit će ovo do sada najžešća kombinacija bendova na Antivalentinovu koja nam garantira još jednu nezaboravnu antiljubavnu feštu koju jednostavno ne smijete propustiti!

Ulaznice za Antivalentinovo 3 već su u prodaji a od 13.11.2017. do 31.12.2017. ulaznice za dvije osobe prodavat će se po pretprodajnoj cijeni od 140 kn, a pojedinačne za jednu osobu po cijeni od 80 kn.

Od 1.1.2018. cijena ulaznica bit će 160 kn za dvije osobe i 90 kn za jednu osobu.

Ulaznice za Antivalentinovo 3 su u prodaji kroz sustav i prodajna mjesta Eventima (eventim.hr), a možete ih kupiti i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), Dallas Recordsu (Paromlinska 49/1, Zagreb), Rockmarku (Berislavićeva 13), te u riječkom Dallas Music Shopu.

Antivalentinovo je s pravom steklo epitet najvažnije rock fešte godine, postalo je simbolom pravog jednodnevnog festivala za publiku željnu drugačije zabave od onoga što se uobičajeno nudi u vrijeme Valentinova i događaj za koji se uvijek traži ulaznica više. Zbog toga požurite i osigurajte svoje ulaznice na vrijeme po najpovoljnijim cijenama!

LET 3: MAZI [VIDEO]

T.B.F. MATER [VIDEO]

EDO MAAJKA: OD SUTRA [VIDEO]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno