Na stadionu Dilja u vinkovačkom Novom Selu jučer je završen dvodnevni memorijalni turnir “Tomislav Mihin i Tomislav Bartulović”, koji se igrao u spomen na prerano preminule članove kluba. U polufinalnim susretima koji su igrani u subotu Otok je bio bolji od Frankopana iz Rokovaca-Andrijaševaca sa 6:2, dok je domaći Dilj svladao Borince iz Jarmine s 2:1. Jučer su na programu bile utakmice za treće i prvo mjesto, pa su tako snage prvo odmjerili Frankopan i Borinci, dok su se u velikom finalu sastali Dilj i Otok.

U međusobnim susretima četiri kvalitetne ekipe gledatelji su mogli vidjeti vrlo dobar nogomet, čak 16 pogodaka u 4 susreta, mnoštvo lijepih poteza, puno dobrih i talentiranih igrača. Na kraju najbolji su bili igrači iz Otoka, koji su pobijedili domaćine s 2:0. U utakmici za treće mjesto Borinci su s 3:0 pobijedili Frankopan.

Zanimljiva je bila upravo ta utakmica, jer sve su oči publike bile usmjerene na tri igrača iz Brazila koji su na probi u Borincima i slijedeću bi sezonu trebali odigrati u Jarmini. Radi se o obrambenom, veznom i krilnom napadaču s kojima će Borinci nastojati osigurati ostanak, a možda i napraviti iskorak u 4. HNL. I dok se prva dvojica nisu posebno isticali, krilni je napadač s brojem 11 na dresu bio prava napast po obranu Frankopana, pa je tako jedan pogodak postigao, a dva namjestio nakon odličnih solo akcija. Treba spomenuti da momčadi nisu bile kompletne, te da je priliku dobio veći broj mladih igrača.