Zagrebački bend Otrovna Kristina predstavio je pjesmu Pobjeda života, drugu s novog studijskog albuma planiranog za 2019. godinu.

Kraj prosinca Otrovna Kristina obilježit će nastupom na Festivalu najboljih bendova 22. prosinca u Tvornici kulture. Grupa će istu večer podjeliti pozornicu s uglednim kolegama sa scene koji nastupaju pod nazivima Seven That Spells, Jastreb i The Magickal Wow Band. Koncert u Tvornici bit će odlična prilika da se čuju Kristinini radovi sa sjajnog debi albuma, kao i nova pjesma “Pobjeda života”.

“Pobjeda života” snimljena je uživo, prljavo i u jednom takeu, u Luciferovoj pećini, na kazetni multitrack Fostex, a prije nje predstavili su i live izvedbu “Ja biram pakao”. Studijska verzija  obje pjesme naći će se na albumu koji će biti objavljen sljedeće godine.

Prvo izdanje Festivala najboljih bendova zatvoriti će koncertnu 2018. u ovom Tvornici kulture. Ulaznice su u prodaji po cijeni od 45 kn. Na dan festivala za ulaz će trebati izdvojiti 60 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), sva prodajna mjesta Eventima i online na www.eventim.hr.