U prostoru Poliklinike Zeus u Vinkovcima danas je svečano je otvorena Specijalistička ordinacija interne medicine ugledne vinkovačke liječnice dr.sc. Mirne Krajine-Andričević, dr.med., spec. internist i subspec. kardiolog.

“Nadam se kako će ova ordinacija s najnovijom suvremenom opremom ostvariti novosti u ponudi pacijentima našega kraja budući da nudimo svu neinvazivnu kardiološku dijagnostiku. Ono što bih posebno naglasila i što je doista novo za naše uvjete to je ugovor koji ćemo imati s Klinikom Magdalena iz Krapinskih toplica koji će osiguravati našim klijentima i pacijentima iz Vukovarsko-srijemske županije doista vrhunski tretman što se tiče kardioloških bolesti na razini Hrvatske. Tako da su nam danas kao gosti došli i dr. Zvonimir Ante Korda, pročelnik Kardiovaskularne kirurgije iz Klinike Magdalena i doc. Krešimir Štambuk, predstojnik Kardiologije iz iste bolnice. Dakle, pacijenti koji budu neinvazivno kardiološki obrađeni ovdje kod nas i kod kojih se postavi indikacija da trebaju ići ili na koronarografiju ili na operaciju srca imat će najbrži mogući pristup i najkraće moguće čekanje da budu obrađeni u Klinici Magdalena i da budu uspješno liječeni”, istaknula je dr. Krajina-Andričević.

Novu ordinaciju svečano je otvorio gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić istaknuvši: “Ovakva investicija i otvaranje dodatnih kapaciteta u dijelu zdravstva u svakom je slučaju dobro došlo u našem gradu. Nadam se da će ova ordinacija dobro raditi i pomoći onima kojima to bude potrebno”, istaknuo je gradonačelnik Bosančić.

Inače, poznato je kako su dr. Krajina-Andričević i gradonačelnik Bosančić na prošlim lokalnim izborima bili suparnici za funkciju gradonačelnika. “Sve je to normalno. Onda smo se natjecali s istim ciljem: bolji i ljepši Vinkovci, a danas kao gradonačelnik podržavam sve moje protukandidate u njihovim sferama društvenog života pogotovo u njihovim zanimanjima, a dr. Krajina-Andričević u svom je zanimanju više nego uspješna”, istaknuo je Bosančić. Dr. Krajina-Andričević, inače i vijećnica u Gradskom vijeću, kazala je kako je na neki način i sretna razvojem situacije koji joj omogućio da ostane posvećena svome pozivu i poslu za koji se godinama educirala. Za gradonačelnika Bosančića kazala je kako ju je ugodno iznenadio unijevši u grad jednu novu energiju i evidentnu želju da nešto promijeni te da će za sve stvari koje su pozitivne i dobre uvijek imati njezinu podršku.