30 C
Vinkovci
Srijeda, 25. svibnja 2022.

Ove godine očekuje nas izuzetno jak teniski Zaba Cup koji počinje 11. travnja

Više od autora

- vl promo-
Na terenima Teniskog kluba Vinkovci od 11. do 17. travnja održat će se popularni međunarodni turnir Zaba Cup za dječake i djevojčice do 14 godina.

Ovogodišnje izdanje okupit će 64 tenisača, a prvi nositelj kod dječaka je Amir Škrijelj iz Bosne i Hercegovine koji se nalazi na 68. mjestu rang liste Tennis Europe do 14 godina. Kod djevojčica je prva nositeljica igračica iz češke, Denisa Zoldakova, koja je 75. na listi. Kada je riječ o hrvatskim predstavnicima najbolje rangirani je Jou-George Gnjidić (155. mjesto) te Marta Dobrić (133. pozicija). Ove godine očekuje nas dosta jak Zaba Cup.

„Želim dobrodošlicu svim igračicama i igračima u našem klubu, a ovim putem pozivam sve ljubitelje tenisa u Vinkovcima, da u vrijeme turnira dođu i pogledaju odličan tenis. Svima sudionicima na početku natjecanja, želim puno uspjeha i da najbolji osvoje prva mjesta. Ovo je ujedno jedna lijepa prilika da hrvatski igrači skupe što više bodova, pred turnire koji ih očekuju ove godine”, rekao je Domagoj Bubalo, predsjednik Teniskog kluba Vinkovci.

Prvi kvalifikacijski susreti na rasporedu su 8. travnja, dok glavni dio turnira počinje u ponedjeljak, 11.4. Finale u pojedinačnoj konkurenciji planirano je za nedjelju 17. travnja, dok će se dan ranije održati finale parova.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno