16 C
Vinkovci
Nedjelja, 25. rujna 2022.

Ovog rujna budite spremni moliti za oprost jer u kina dolazi Časna!

Više od autora

- vl promo-Stvoritelji najstrašnijih horor hitova ‘Prizivanja’ i ‘Prizivanja 2’, Corin Hardy zajedno s producentima Jamesom Wanom i Peterom Safranom, uvode nas u novi mračni kut tog svijeta s novim filmom Časna (The Nun, 2018). Radnja ovog nastavka je smještena u razdoblje prije Prizivanja i Annabelle.

Kada si časna u Rumunjskoj oduzme život, Vatikan će poslati dva svećenika da istraže njezinu smrt. Zajedno otkrivaju ne baš svetu tajnu. Riskirajući ne samo svoje živote, već i vjeru i svoje duše, suočavaju se sa zlonamjernom silom u obliku iste demonske časne koja je terorizirala publiku u filmu Prizivanja 2.


U glavnim ulogama ćemo gledati Demiana Bichira kao svećenika Burkea, Taissu  Farmiga kao sestru Irene i Jonasa Bloqueta kao lokalnog seljaka Frenchiea. U ostalim ulogama su Charlotte Hope kao sestra Victoria, Ingrid Bisu kao sestra Oana te Bonnie Aarons kao Časna koja reprizira svoju ulogu iz ‘Prizivanja 2’.

Hardy je režirao film prema scenariju Garyja Daubermana i priči Jamesa Wana i Garyja Daubermana. Richard Brener, Walter Hamada, Dave Neustadter, Gary Dauberman, Michael Clear i Todd Williams su izvršni producenti. Zajedno s Hardyjem iza scene su direktor fotografije Maxime AlexandreJennifer Spence, Michel Aller i Ken Blackwell, te dizajnerica kostima Sharon Gilham. Za glazbu je zaslužan Abel Korzeniowski.

Časna, u distribuciji Blitza, u naša kina dolazi početkom rujna ove godine.


Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno