23 C
Vinkovci
Subota, 25. lipnja 2022.

Paramount, Skydance i Bad Robot najavili četvrti film Zvjezdane staze!

Više od autora

- vl promo-
f_star-trek_najavljen-cetvrti-dio_ST

Paramount Pictures, Skydance i Bad Robot studio objavili su da se ekipa U.S.S. Enterprisea vraća na velike ekrane. U četvrtom najnovijem nastavku epske svemirske avanture, Chris Pine kao kapetan Kirk prijeći će put s čovjekom kojeg nikada nije imao priliku upoznati, ali čija ga je ostavština progonila od dana kada je rođen: svojim ocem.

Chris Hemsworth, koji se pojavio  2009. godine u filmu ‘Zvjezdane staze’, vraća se u svemirsku sagu kao George Kirk.

Također se očekuje se povratak cijele postave iz trećeg filma ‘Zvjezdane staze: S one strane’ (Star Trek: Beyond, 2016.).

J.D. Payne i Patrick McKay su scenaristi. J.J. Abrams i Lindsey Weber su producenti, a David Ellison i Dana Goldberg izvršni producenti.

Prvi film ‘Zvjezdane staze’ (Star Trek) iz 2009. godine, redatelja J.J. Abramsa, zaradio je više od $380 milijuna američkih dolara u svijetu. Drugi dio, ‘Zvjezdane staze: U tami’ (Star Trek: Into Darkness) zaradio je više od $460 milijuna američkih dolara u svijetu, a otvorio se u svibnju 2013. godine.

Treći film, ‘Zvjezdane staze: S one strane’ redatelja Justina Lina (Brz i žestoki 3, 4, 5 i 6) u naša kina dolazi danas 21. srpnja.

TRAILER: STAR TREK (2009)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno