23 C
Vinkovci
Subota, 25. lipnja 2022.

Pazi da ne bude gužve (Watch Out, We’re Mad, 1974.)

Više od autora

- vl promo-
Pazi da ne bude gužve (Watch Out We're Mad, 1974) [poster]Kid (T. Hill) i Ben (B. Spencer) istodobno uđu u cilj kao pobjednici lokalnog rallyja te zajedno osvoje nagradu inače namijenjenu samo jednoj osobi: crvani automobil buggy ukrašen žutom vrpcom. Kako se nagrada ne može samo tako podijeliti, Kid i Ben se počnu natjecati tko više ‘zaslužuje’ da mu pripadne automobil. Natječu se tko će pojesti više hrenovki i popiti više limenki piva, no to uskoro preraste u gotovo pravi sukob. A kada se još u to uplete lokalna banda koja im razbije automobil, počet će prava zavrzlama u koju će se uplesti i prava mafija…

‘Pazi da ne bude gužve’ zabavna je komedija, jedna od mnogih poznatoga američko-talijanskoga komičnoga dvojca Terencea Hilla i Buda Spencera. Radi se o luckastoj pričici o prijateljima koji se počinju nadmetati s opasnim mafijašima koji su se upleli u njihov život. Vesela je to parodija na klišeje o talijanskoj mafiji, uz obilje gegova, komičnih akcijskih prizora poput onih iz animiranih filmova, s izrazito simpatičnim glumcima. Film je režirao Marcello Fondato, poznati talijanski redatelj komedija.

Film je režirao Talijan Marcello Fondato poznati redatelj komedija prema scenariju Vincentea Coella i Jesusa R. Folgara dok se u glavnim ulogama pojavljuju Terence Hill, Bud Spencer, Patty Shepard, Deogratias Huerta, John Sharp, Manuel De Blas, Luis Barbero, Donald Pleasence, Emilio Laguna, Rafael Albaicín, Giancarlo Bastianoni i Roberto Alessandri.

TRAILER: PAZI DA NE BUDE GUŽVE [1974]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno