18 C
Vinkovci
Srijeda, 19. lipnja 2024.

Pekar Cup: Davor Tomšik i Ivan Begić najbolji u pojedinačnim turnirima

Više od autora

- vl promo-

Petu godinu na terenima Teniskog kluba Vinkovci, tvrtka Pekar organizira Pekar CUP. Već tradicionalni događaj okuplja prijatelje i partnere Pekara iz Vinkovaca i šire, ali i sve ostale zaljubljenike u tenis.

Dvodnevni je ovo turnir koji je, prema riječima organizatora i direktora prodaje Pekara Vinkovci Domagoja Radića, okupio 300 uzvanika.

„Pekar Vinkovci postoji od 1989. godine, a u ovom trenutku zapošljavamo gotovo 700 djelatnika. Turnir je jedan način na koji se želimo zahvaliti svima njima, kao i našim partnerima i dobavljačima za sav doprinos svih ovih godina s nama. Turnir i sam tenis je neka vrsta izlike, a jedan dio naših partnera, dobavljača, prijatelja, djelatnika igra tenis, međutim i drugi su dobrodošli”, istaknuo je direktor.

Recimo i kako su kategorije natjecanja  minus 45, plus 45, parovi muški i parovi miks, dok se kroz oba dana proteže dobra hrana, glazba i njihovi proizvodi koje i ovdje pokušavaju približiti gostima i partnerima. Ove godine tenis je zaigralo ukupno 100-njak igrača.


U kategoriji mješovitih parova u finalu turnira, Marina Deduš i Srđan Vezmar pobijedili su par Katica Pavić i Perica Matić sa 7:6, 7:5.

Najbolji muški par čine Kristian Ikić i Stjepan Kvesić koji su u neizvjesnom finalu pobijedili par Mario Ezgeta i Luka Jaman sa 6:7, 6:0, 12:10.

U pojedinačnoj konkurenciji, u kategoriji do 45 godina, prvo mjesto osvojio je Ivan Begić, koji je u finalu pobijedio Alena Spajića 6:1, 6:2, dok je u kategoriji preko 45 godina slavio Davor Tomšik koji je bez borbe dobio finalni susret protiv Zdenka Spajića.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno