16 C
Vinkovci
Utorak, 27. rujna 2022.

Pero Ćorić istaknuo kandidaturu za gradonačelnika Iloka

Više od autora

- vl promo-


Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

U službenom priopćenju medijima Pero Ćorić obavijestio je kako će uz potporu stranke DESNO i njihovih partnera prikupiti potpise i kandidirati se za mjesto gradonačelnika najistočnijeg hrvatskog grada Iloka.

„Moj dugogodišnji politički habitus i rad u praksi su pretočeni u borbu za boljitak i opstojnost malog čovjeka na njegovom ognjištu. Gradsku upravu Iloka ću sistematizirati, značajan dio poslati u zasluženu mirovinu, a otvoriti odjel za Europske integracije u kojemu će sjediti informatički pismeni mladi ljudi kojima je engleski kao materinji jezik. Mene kao budućeg gradonačelnika građani neće puno vidjeti u Iloku kako slušam žalbe tko je kome posjekao dud ili tko je kome ukrao jaje, više će me vidjeti na TV-u kako s punom torbom projekata sačinjenih od strane novoosnovanog mladog tima, hodočastim po Zagrebu i Bruxellesu te temeljem njih donosim projekte i novac pomoću kojih ćemo zaustaviti „bijelu kugu“ u Iloku i zaustaviti odlazak mladih i obrazovanih kadrova”, poručio je Pero Ćorić.

Ćorić ističe da će razgovore koje trenutno vode vezano uz kandidaturu i potporu određenih kandidata za župana i županijsku skupštinu Vukovarsko-srijemske županije blagovremeno privesti kraju u narednih sedam dana te će predstaviti program za sve navedene dužnosti i tijela s kojima će zatražiti povjerenje biračkog tijela.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno