24 C
Vinkovci
Petak, 30. rujna 2022.

Pete Yorn i glumica Scarlett Johansson objavili novo EP izdanje naslovljeno Apart

Više od autora

- vl promo-Američki pjevač i tekstopisac Pete Yorn snimio je novo EP izdanje od pet pjesama na kojima se pojavljuje i glumica Scarlett Johansson. EP izdanje hrvatskoj publici je dostupno putem digitalnih glazbenih platformi.

Ovo nije prvi put da Pete Yorn surađuje sa Scarlett Johansson. Njihova prva suradnja rezultirala je albumom “Break Up” koji je publici bio predstavljen prije devet godina. Album je prepoznat od strane publike, pogotovo kod onih koji preferiraju alternativni rock.

Pete Yorn na svojim nastupima redovito izvodi obrade pjesama od bendova The Smiths i popularnog Brucea Springsteena, a za “Apart” je također odlučio napraviti obradu i to pjesmu “Bad Dreams” manje poznatog benda The Echo Friendly. Autor svih ostalih pjesama je Yorn.

Pjesma “Bad Dreams” dobila je i svoj videospot. Radnja spota smještena je u automobilu, a Yorn i Scarlett Johansson su na neobičnom putu na kojem ništa nije kako treba biti. Na kraju spota pitanje je radi li se zaista o lošem snu (bad dream) ili o zaista neobičnom odnosu.

Iako je svi znaju samo kao glumicu, Scarlett Johansson je već dugo i u glazbenim vodama. Osim veoma bliske suradnje s Yornom, napravila je i vlastiti album “Anywhere I Lay My Head”, na kojem je uglavnom radila obrade pjesama Toma Waitsa. Iako kritičari nisu bili nakloni prema njezinim vokalnim sposobnostima, to je nije zaustavilo da se razvija i u glazbenom smjeru. Tako se njezin glas i dalje često pojavljivao u obliku gostovanja, često kao soundtrack za filmove.

“Apart” – popis pjesama:

  1. Iguana Bird
  2. Bad Dreams
  3. Movies
  4. Cigarillo
  5. Tomorrow (Remix ft. Scarlett Johansson)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno