20 C
Vinkovci
Petak, 7. listopada 2022.

Peti singl Do mjeseca grupe Solarov dobio i video spot

Više od autora

- vl promo-Odlična pjesma ‘Do Mjeseca’ peti je studijski singl grupe Solarov. Iako je u cijelosti odsvirana na instrumentima standardne Solarov postave (gitara,bas,bubanj), ‘Do mjeseca’ se ističe posebnošću u odnosu na prethodne singlove, jer donosi snažan electro/dance/disco pečat. Ona je svojevrsni hommage brojnim obradama koje su godinama svirali na svojim nastupima (spomenuti ćemo izvođače kao što su Moby, Prodigy, Depeche mode, Eurythmics…), a koje nisu bile dio njihovog uobičajenog rock repertoara.

„Tematski smo se naslonili na nama beskrajno interesantne priče o teorijama zavjere, o nevidljivim silama koje upravljaju svijetom, o emisijama poput Mišakove ‘Na rubu znanosti” i o zanimljivim tipovima poput Drage Plečka i sličnih gotovo romantičnih junaka. Trudili smo se spomenuti što više spornih momenata i intriga u daljoj i bližoj povijesti, te smo na kraju zaključili da na mjesecu još nitko nije bio.“  pojasnili su dečki iz Solarova kako je nastao ovaj interesantan singl te dodali: „U zvučnoj priči nam je pomogao Luka Tralić Shot, najiskusniji producent kada je u pitanju ‘Solarov’ i njihove stilske seobe naroda.“

Za singl ‘Do mjeseca’ snimljen je i prateći video spot satiričnog sadržaja. Spot je zamišljen kao dinamična suigra glazbene i slikovne promjene.

Scenarij, režiju i montažu potpisuje Patrik Sečen. Snimali su Dominik Sečen, Joško i Paul Markotić. U spotu glume Lucija Severinac i Nikola Bakšić.

DO MJESECA [VIDEO]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno