25 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 27. svibnja 2024.

Petrovci: 35-godišnjakinja namjerno izazvala požar na obiteljskoj kući

Više od autora

- vl promo-
Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Policijska uprava vukovarsko-srijemska izvještava kako je jučer 31. svibnja oko 5 sati izbio požar u Vukovarskoj ulici u Petrovcima na obiteljskoj kući 47-godišnjaka, a za to vrijeme u kući je spavala četveročlana obitelj.

Požar su ugasili pripadnici JVP Vukovar, a ozlijeđenih nije bilo. Polica je obavila očevid kojim je utvrđeno kako je požar izbio na drvenom stepeništu pomoćne prostorije uporabom lako zapaljive tekućine i otvorenog plamena odakle se drvenim gredama proširio po krovištu cijele kuće i pomoćnih prostorija.


Istog dana uhićena je 35-godišnjakinja zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja kako je 35-godišnjakinja 31. svibnja između 4 i 5 sati uporabom zapaljive tekućine i otvorenog plamena zapalila drveno stepenište oštećene kuće. Uzrokovanim požarom dovela je u opasnost živote i tijela osoba u obiteljskoj kući.

U protekla 24 sata na području naše policijske uprave evidentirane su dvije prometne nesreće. U jednoj prometnoj nesreći jedna je osoba lakše ozlijeđena (Cerna), a u drugoj je nastupila samo materijalna šteta (Vinkovci).

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno