19 C
Vinkovci
Utorak, 9. kolovoza 2022.

Pijano Bar imaju novi singl koji se zove Smiraj

Više od autora

- vl promo-


Zagrebački sastav Pijano Bar predstavlja novi singl ‘Smiraj’. Riječ je o pjesmi koja je napravljena upravo za sami završetak ljeta – pitka, nježna, opuštajuća i osjećajna. Ono što našoj duši upravo sada treba – smiraj. Pjesma je svoje mjesto našla i na dvostrukoj kompilaciji ‘Velika rock eksplozija #10’.

Po prvi put pred mikrofonima producenta i snimatelja, Hrvoja Prskala Vidre, našli su se mali Ivor First (dječji glas) i Lorena Lazo (prateći glas). Pijano Bar je uveo i novi instrument – mandolinu – koju je maestralno odsvirao maesto Marko First, koji se naradio ovoga puta jer je mijenjao i basista i gitarista, koji su na dobrovoljnom radu u sklopu turističke sezone.

Autori glazbe su Marko First i Marko Kova Kovačić, koji je napisao i tekst, a za aranžman je zaslužan cijeli Pijano Bar.

Pijano Bar se javnosti predstavio odličnim singlovima ‘Probajmo zajedno’, ‘Nasukan’, ‘Zemljo’, ‘Javlja radio’ te albumom posvete sastavu Valungari – ‘Pijano Bar svira Valungare (uživo kod Vidre)’. Nakon promocije singla ‘Smiraj’ i nekog koncerta, bend ima planove povući se na planine i donijeti nešto svježe i toplo pred zimu.

SMIRAJ [AUDIO]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno