17 C
Vinkovci
Subota, 28. svibnja 2022.

Pips Chips & Videclips na svom najvećem koncertu u karijeri!

Više od autora

- vl promo-

PipsChips&Videoclips, kultni zagrebački rock band i jedan od najvoljenijih u povijesti gradske rock scene, napokon dolazi na stadion Šalata održati najveći koncert svoje karijere u subotu 10. rujna.

Nakon dvije godine odgoda, za kraj ljeta Pipsi konačno i definitivno dolaze na omiljeni open air koncertni prostor, a najzagrebačkiji od svih zagrebačkih bendova stat će pred svoj grad. Na najveći, ali i prvi samostalni koncert na Šalati, bend donosi najveću koncertnu produkciju do sada.

U subotnju večer 10. rujna Pipsi će tako zakoračiti stepenicu više od svojeg posljednjeg velikog koncerta na domaćem terenu, kada su u prosincu 2014. rasprodali malu dvoranu Doma sportova i nastupili preko više od 4 000 ljudi. Ranije su u toj dvorani samostalno nastupili samo jednom, davne 1998., između “Fred Astairea” i “Boga”.

U međuvremenu su Pipsi punili i po više puta svaki zagrebački klub i nastupali konstantno po festivalima diljem regije, te postali jedan od koncertno najtraženijih bendova. No, sve do sada nisu se odlučivali krenuti u velike koncerte. Upravo u tome leži ključ za sljedeće masovno okupljanje fanova na koncertu koji bi trebao označiti jednu od njihovih najvažnijih večeri.

Veliki Pipsi odgojili su generacije fanova, a bit će ovo još jedna prilika za doživjeti set najvećih hitova iz kompletne karijere, među kojima su i “Na putu prema dolje”, “Gume na kotačima”, “Htio bi da me voliš”, “Malena”, “Ljubav”, “Dan, mrak”, “2×2” ili “Plači”.

Do sada kupljene ulaznice vrijede i za novi termin. Ulaznice za Šalatu su u prodaji po cijeni od 100 kn, a, ukoliko ih ostane, na dan koncerta će se moći kupiti po 120 kn.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno