Svjetski priznati gitarist i producent Yogi publici predstavlja drugi singl s nadolazećeg albuma. Radi se o pjesmi “Love You Every Day”, koju je snimio u Hollywoodu, a napisao je za svoju kćer Aniku. Kako je sam Yogi istaknuo, radi se o pjesmi koja govori o bezuvjetnoj ljubavi. Za pjesmu je snimljen i spot u kojem se uz Yogija pojavljuje i njegova kćer.
Yogi, 2019. | Credit: Promo
“Love You Every Day” drugi je singl s Yogijevog nadolazećeg albuma koji će svjetlo dana ugledati početkom sljedeće godine. Album je najavljen pjesmom “Got You Where I Want You” za koju su nedavno objavljena i live videa, a više detalja Yogi će otkriti uskoro. Podsjetimo, radi se o prvom albumu koji će službeno biti objavljen i na hrvatskom tržištu.
Yogi iza sebe ima zavidnu karijeru, a na listi suradnji koje je dosad ostvario tijekom karijere kriju se brojna velika svjetska imena kao što su Chris Cornell, Cat Stevens, Shakira, Alanis Morissette, Anastacia i brojni drugi. Dok nije na turnejama u svim dijelovima svijeta, Yogi stvara glazbu, a istaknuo je kako mu u posljednje vrijeme najviše “leže” singlovi blažeg blues rock tona.