19 C
Vinkovci
Subota, 20. kolovoza 2022.

Pjesma Sigurno treći je singl za Liku Kolorado

Više od autora

- vl promo-


Nakon singlova ‘Kralj’ i ‘Smiješ zaurlat’ sve zapaženiji zagrebački sastav Lika Kolorado objavljuje novi singl ‘Sigurno’. Filip Riđički napisao je odličan tekst, Vanja Senčar na to se nadovezao muzikom i sve zajedno zvuči jako dobro, a krenulo je iz, kako to često biva, blefa.

‘Počneš brbljat u mikrofon dok najednom ne skužiš o čemu brbljaš. Vanja je stigao sa melodijom, neki lagani finger picking gruv na gitari koji je Pavle imao potrebu sabotirat brzim brejk ritmom koji je na kraju nasjeo baš fino. Ja sam baš izlazio iz neke ofrlje, piškiću-kakiću relacije s djevojkom koja me gledala gotovo jednako kao i ja nju: kao potrebnu rezervu. Nešto korisno za brzi ego boost. Hladnije od fuck friendova, oholije nego veza iz potrebe. Samo dvoje ljudi koji se drže minimalnom količinom ulaganja, tek toliko za izdržati dok ne naiđe nešto bolje, nešto, bilo što, što nije ‘ovo’,  jer se hranimo novitetima’ – kazao je Filip Riđički, pjevač i autor teksta novog singla.

Lika Kolorado su: Ana Jelić – bas gitara, Filip Riđički – vokal, Vanja Senčar – gitara, Pavle Gulić – bubanj.

Filipu i Vanji u jesen 2015. na basu se pridružuje Ana, a Pavle dolazi na mjesto bubnjara nakon izlaska prvog singla ‘Kralj’ u lipnju 2016. Trenutno rade na albumu prvijencu, novi singl ‘Sigurno’ još je jedan siguran korak ka tome.

LIKA KOLORADO: SIGURNO [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno