19 C
Vinkovci
Četvrtak, 28. rujna 2023.

Pjesma Torn novi je singl 4heada

Više od autora

- vl promo-

Novi singl rock benda 4head, obrada popularne pjesme ‘Torn’, ugledao je svjetlost dana. 4head je bend samoborsko-zagrebačkih korijena, a sviraju obrade popularnih pjesama u novom ruhu. Na sebi svojstven način, aranžmanski i sviralački ‘prevode’ pop hitove u žestoke rokerske izvedbe. Spot je sniman tijekom live nastupa na prekrasnoj lokaciji Starigrad Dubovec u Karlovcu, a u njemu je, na opće zadovoljstvo publike, prikazana sva snaga benda prilikom svirke uživo.

Zanimljivost je sama produkcija spota koji je nastao kao rezultat video radionice, održane tijekom festivala Youth Photo Days u Karlovcu. Voditeljica radionice, filmska snimateljica, a istodobno i frontmenica benda iznimnih glasovnih mogućnosti, Dinka Radonić vodila je petoro mladih polaznika u njihovu prvom profesionalnom angažmanu snimanja video kamerama. ‘Pačići’, kako ih je Dinka zvala, trudili su se snimiti i prikazati, kao i uvijek, vrlo živu atmosferu tijekom nastupa benda.

Tekst i glazbu napisalo je troje autora Scott Cutler, Anne Preven i Phil Thornalley, a pjesma se prvi put pojavila 1993. godine. Većina publike prepoznaje pjesmu po izvedbi Natalie Imbruglie iz 1997. godine. U aranžmanu 4heada, ova pjesma dobiva jednu novu, žestoku dimenziju u izvedbi sjajnih članova benda na kojima se vidi da vjeruju u glazbu koju sviraju.

TORN [VIDEO]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno