2 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 28. studenoga 2022.

Pjesma Kao prije zatvara koncept 3/3 zadarske alter rock skupine Scarlet Notes

Više od autora

- vl promo-m_scarlet-notes_kao-prije_zavrsen-koncept_ST

Zadarska alter rock trojka Scarlet Notes s prvim tjednima jeseni predstavlja novi singl. Pjesma ‘Kao prije’ je njihov treći singl u 2016. godini i zatvara prvo poglavlje koncept projekta ‘3/3’. Zamisao projekta je unutar dvije godine izdati 3×3 tematski i ugođajno srodne pjesme s pratećim videospotovima te ih pri kraju razdoblja objediniti na albumu.

m_scarlet-notes_kao-prije_zavrsen-koncept_coverNakon uvodne pjesme ‘Obrisi’, svibanjskog singla ‘Ptice od papira’ i ljetnog ‘sna’, Scarlet Notes zaokružuju prvu trećinu svog projekta žustrom rock pjesmom ‘Kao prije’. Tema je veza kojoj je bezuspješno pružena druga prilika. Kako svaka priča ima dvije strane, tako je ponekad i u ljubavi. Što je za jednog kraj, za drugog može predstavljati samo prvu riječ na novoj stranici. ‘Kao prije’ pripovijeda iz kuta osobe za koju je završetak jednostavno završetak.

‘Videospotom smo pokušali dočarati svojevrsnu kolotečinu iz koje se nažalost uvijek teško izvući. Dva koraka naprijed, jedan natrag, pa ponovo u krug.’ – Scarlet Notes

Snimanje, miks i produkciju potpisuje Jere Šešelja, za mastering se pobrinuo Luka Tralić Shot. U spotu glume Kristina Lisica i Darko Predragović Dabi, a ostvaren je u uredima zadarske Bifora video produkcije.
Scarlet Notes je osnovan 2010. godine, a nastupa u sastavu Zrna (vokal, bas gitara), Josip (bubnjevi) i Leonardo (gitara). Privukli su pažnju publike i medija ulascima u finala HGF-a (2.mjesto), HR demo kluba te Zadarske gitarijade, što je rezultiralo objavljivanjem debitantskog albuma ‘Naivno srce’, koji su promovirali brojnim koncertima diljem Hrvatske te mini turnejom u Velikoj Britaniji.

SCARLET NOTES: KAO PRIJE [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno