16 C
Vinkovci
Petak, 9. lipnja 2023.

Placebo – Life’s What You Make It (2016.)

Više od autora

- vl promo-


mst_placebo_lifes-what-you.make-it_single_2016_ST

Placebo su najavili kompilacijski album za 20. godišnjicu benda. Izdanje nazvano ‘A Place For Us To Dream’ u prodaji će se naći od 7. listopada. Na albumu će se naći, između ostalih, pjesme ‘Bruise Pristine’, ‘Come Home’, ‘Teenage Angst’, ‘Nancy Boy’, ‘Every You Every Me’, ‘Pure Morning’, ‘The Bitter End’, ‘For What It’s Worth’ & ‘Too Many Friends’… Također, izdanje sadrži i novi singl, ‘Jesus’ Son’, koji je biti dostupan od 19. kolovoza.

‘A Place For Us To Dream’ dolazi u nekoliko formata: limitirani rozi i crni vinilni box set, potpisan od strane Briana Molka i Stefana Olsdala, dupli CD box set te digitalno izdanje. Box setovi sadrže knjižicu na 24 strane s do sada neviđenim fotografijama benda koje su Brian i Stefan pronašli u svojim arhivama.

mst_placebo_lifes-what-you.make-it_single_2016_coverOsim albuma, bend je objavio i EP ‘Life’s What You Make It’, koji sadrži šest do sada neobjavljenih pjesama, kao i novi singl ‘Jesus’ Son’ te obradu pjesme ‘Life’s What You Make It’ benda Talk Talk. EP je dostupan na zelenom i crnom 12-inčnom vinilu te digitalno.


Podsjetimo, Placebo će u sklopu turneje s kojom proslavljaju 20. godišnjicu, nastupiti u Zagrebu. Datum održavanje je 10. studenog, a mjesto dvorana Dražen Petrović.

Izdavač: Universal Music Hrvatska, 2016.

Singl možete poslušati u ponedjeljak 26. rujna u eteru Radio Vinkovaca (90.2 MHz) u sklopu emisije Dva sata paklenog šunda u večernjem terminu od 17 do 19 sati.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno