13 C
Vinkovci
Četvrtak, 19. svibnja 2022.

Placebo objavili i četvrti singl s nadolazećeg albuma “Never Let Me Go”

Više od autora

- vl promo-
Engleski art-rock velikani Placebo objavili su novi singl “Happy Birthday In The Sky” koji će se naći na nadolazećem studijskom albumu. Grupa na zagrebački stadion Šalata stiže 27. lipnja 2022.

Novu pjesmu Brian Molko naziva najemotivnijim dijelom albuma. “Happy Birthday In The Sky” je fraza koju koristim već neko vrijeme, kada čestitam rođendane ljudima koji više nisu s nama, a komunicira poseban osjećaj slomljenog srca. Znate onaj osjećaj gubitka i očaja, kada izgleda da je duša nepravedno iščupana iz vas.”

Singl se nalazi na nadolazećem dugoočekivanom osmom albumu “Never Let Me Go” najavljenom za 25. ožujka koji će sadržavati 13 pjesama. Povratak jednog od najpoznatijih rock bendova na scenu dolazi i uz veliku svjetsku turneju. Zagreb će tako na omiljenoj pozornici u centru grada među prvima čuti kako zvuči novi Placebo. Bend će podsjetiti i na svoj prebogati katalog kojeg čine pjesme iz dva i pol desetljeća duge karijere poput “Every You Every Me”,  “Pure Morning”, “Taste in Men”, “Slave to the Wage”, “Special K”, “The Bitter End”, “English Summer Rain” ili  “Special Needs”.

U prodaji su ulaznice po cijeni od 240 kn, a na dan koncerta cijena će biti 260 kn.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno