U prostorijama ŠRC-a Grabovac održan je plenarni sastanak klubova Međužupanijske nogometne lige “Osijek-Vinkovci”. Predstavnici klubova izabrali su vodstvo lige, dogovorili kalendar te ždrijebali natjecateljske brojeve koji su odredili parove po kolima.

Za predsjednika plenuma izabran je Davor Marušić iz Meca, Osječaninu Vjekoslavu Zdelaru povjeren je novi mandat povjerenika natjecanja, a tercetu Vinkovčana ostale funkcije u vođenju lige. Povjerenik za suđenje bit će Đuro Galović, disciplinski sudac Benedikt Draškić, a povjerenik za sigurnost Mato Jakšić.

Potom su klubovi odredili kalendar natjecanja jesenskog dijela prvenstva koje će početi 22., odnosno 23. kolovoza, i završiti 29. studenoga utakmicama 18. kola. Ako vremenske prilike budu povoljne i bude se moglo igrati, a u suprotnom prvi krug borbi za bodove zaključit će se sedam dana ranije, 22. studenoga. Neovisno o tome, igrat će se tri etape tijekom tjedna u srijedu, a dogovoreno je da to budu drugo, peto i osmo kolo.

Nakon toga su se klubovi izjasnili o terminima domaćih utakmica u čijem će se kontekstu u Baranji na dva igrališta igrati pod svjetlima reflektora. Borac će u Kneževim Vinogradima dočekivati protivnike subotom navečer, a Grabovac nedjeljom.

Na kraju su izvučeni natjecateljski brojevi klubova koji su odredili sljedeće parove 1. kola: Grabovac – Radnički (Županja), Slavonac (Komletinci) – Borinci (Jarmina), Torpedo (Kuševac) – HAŠK Sokol (Stari Jankovci), Radnički (Mece) – Olimpija (Osijek), Višnjevac – Frankopan (Rokovci-Andrijaševci), Šokadija (Babina Greda) – Darda, Borac (Kneževi Vinogradi) – Mladost (Satnica Đakovačka), Dilj (Vinkovci) – Otok i Zrinski (Bošnjaci) – Borac (Bobota).