2 C
Vinkovci
Nedjelja, 29. siječnja 2023.

Plesni studio Illusion sutra će rasplesati i prodrmati vinkovačku pješačku zonu

Više od autora

- vl promo-


U organizaciji Kulturnog centra Vinkovci i Fitness centra Apello Feinx te pod medijskim pokroviteljstvom portala Novosti i Vinkovačke televizije pješačka zona postat će poprište plesa.

Coca Cola Illusion experience okupit će članove Plesnog studia Illusion, na čelu s predsjednicom, voditeljicom, koreografkinjom i pjevačicom Ivanom Crnković – Noelle – koji ima brojnu vinkovačku delegaciju. Illusion djeluje 11 godina na području Osijeka, dok je svoju aktivnost na grad na Bosutu proširio prije nešto više od dvije godine.

Članovi plesne koreografije stvaraju u disciplinama Jazz dance, Commercial dance i Lyrical Jazz u kojima su upisali brojne nastupe u Osijeku i okolici, zatim raznim državnim i plesnim natjecanjima. Dovoljna pozivnica da se upriliči Illusion experience je kako su plesači višestruki europski i svjetski prvaci.

U ponedjeljak od 20:30 sati vinkovačka publika imat će priliku vidjeti grupne i solo plesne točke koje je ovaj osječki studio pripremio. Plesači su sudjelovali u brojnim spotovima hrvatskih glazbenika, a posljednji od je spot za pjesmu Mie Dimšić Guilty pleasure s kojom je nastupila na ovogodišnjem Eurosongu.

Plesna poslastica koja će ponuditi ukupno 20 točaka i nastupa koji su osvojili brojne medalje, nagrade i priznanja kao što je to bilo primjerice na Dance festu u Novom Sadu.  Posljednje natjecanje s kojeg su se kući vratili sa zlatom bilo je u Beogradu gdje su ponovno pomeli konkurenciju.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno